Stránky

sobota 11. června 2011

Vláda české republiky se k nám chová jak kdybychom byli jen ti co pro ně pracují ale pokud od nich člověk potřebuje pomoc má smůlu a nikdo si ho nevšímá. Například v pátek 10.6.2011 kdy bylo vydáno rozhodnutí soudu o zakázání stávky nám naši papaláši vzorně předvedli že si s námi budou dělat co se jim zamane a jsou schopní nerespektovat ústavu a zákon aby se jim to povedlo. Nevím  jak vy ale já už mám zdejšího systému kde si zkorumpovaní politici a jiná havěť nahrabává peníze do vlastní kapsy, snižuje platy a dává nám platit čím dál více. Normální pracující lidé jsou tu pro ně jen aby pro ně vydělávali a oni to mohli rozkrást nebo utratit ve svých nesmyslných reformách které nás čím dál více omezují
Např.
- důchody – kdo podle vás dokáže v 70 letech pracovat v továrně a podobně fyzicky náročných pracích? … jim se to nahoře rozhoduje když celý den sedí a hádají se o tom kde na nás dál ušetřit.
A to je jen jeden z mála případu kdy nám stěžují život   

Český národ je silný – jak za dob husitů, okupace komunisty atd. – jen potřebuje vůdce!
Kde je ta země zaslíbená, zvěře a ptáků plná, medem oplývající – o které mluvil praotec čech ? … kde ? rozkradli nám ji ! …

Jednodenní stávka dopravy je vládě k smíchu – ona se bojí že se poté přidá ještě více lidí … ti lidé kteří si je zvolili a oni zneužili jejich  důvěru a nerespektují je. Necháte si to dále líbit nebo konečně povstanete a ukážete že ani v 89. Nebil zákaz stávek k ničemu když už jsme měli komunistů plné zuby ? …
Ukažme jim že chceme novou vládu, systém voleb, zákon, státní hospodářství a ostatní místa která zneužívají ve svůj prospěch.
A prosím každého kdo sympatizuje alespoň s malou částí toho co jsem napsal a nelíbí se mu vláda “pana“ kalouska tak ať tuto zprávu rozešle dále.

Malá ukázka toho co se stalo na Islandu –
2008 - byla znárodněna největší banka. Měna se zhroutila, trh pozastavil svou činnost. Země zkrachovala.
2009 - Obrovské protesty před parlamentem, lidé donutí k rezignaci předsedu vlády a celý jeho vládní blok. Politici volají po splacení dluhu vůči Británii a Nizozemsku a to ve výši 3.500 milionů eur, což je částka, kterou má zem zaplatit v příštích 15 letech s 5,5% úrokem.
2010 - Lidé jdou do ulic a vybojují si zákon o obecném referendu. V lednu 2010 ho prezident odmítne ratifikovat, a oznámil, že ho bude konzultovat s EU. Lidé jdou znovu do ulic. V březnu se koná referendum, jehož výsledek je, že 93% lidí odmítne zaplatit dluh vůči Británii a Holandsku.
Vláda byla donucena k tomu, aby zahájila vyšetřování, které má vyřešit právní odpovědnosti státních představitelů za krizi. Dojde k zatčení několika vedoucích bankéřů a manažerů. Interpol vydal rozkaz a všichni zúčastnění bankéři opouštějí zemi. Lidé dávají dohromady novou ústavu, která není kopií dánské ústavy jako to bylo doposud.
2011 - Ústavodárné shromáždění složené z lidí přímo volených lidmi zahájilo svoji činnost v únoru a předložilo návrh ústavy na základě konsensu a doporučení. Musí být schválena parlamentem, který byl vytvořen po nových volbách. Toto je stručná historie islandské revoluce: odstoupení celé vlády, znárodňování bank, obecné referendum, uvěznění odpovědných lidí za krizi a přepsání ústavy přímo občany.

Co se stalo na Islandu bylo pozorováno politiky jako je Merkelová, Sarkozy, Cameron, Zapatero, Berlusconi a další a vyhodnoceno jako nebezpečné pro jejich zkorumpovaný systém. Bojkot informací o Islandu byl striktně dodržován tisíci novináři v rámci veškerého korporátního tisku, rozhlasu a televize. Masmédiím vladní vyjednávači údajně nabídli i v některých zemích daňové úlevy výměnou za mlčení.
Ale přesto přese všechno se islandská revoluce šíří po celé Evropě. Postavila se tomuto zkorumpovanému a neudržitelnému systému a dává světu lekci z opravdové demokracie. Po celém světě bude známa a oceňována, dříve nebo později, a to navzdory vládě politických a ekonomických elit, které zapříčinily celosvětovou krizi.



Žádné komentáře:

Okomentovat